torsdag 28 november 2013

JAG-Teckna ett porträtt

Teckna ett porträtt av en person som betydde mycket för dig när du växte upp. Använd blyerts och färgpenna. Gör en utsmyckad ram runt om. Klipp ut och klistra fast.

Jag valde Bamse. När jag var liten tyckte jag Bamse verkade så snäll och hjälpte alla och vann över dom dumma.

Jag tyckte arbetet gick bra. Det som gick snett var isånafall när det inte fanns någon färgpenna i rätt färg. Så hudfärgen fick bli av akvarellfärger. Jag Började med att hitta en bild på nätet som jag kunde på inspiration av. Jag började skissa med blyerts, sedan så fyllde jag i innan för linjerna med färgerna jag tyckte passa till bilden. När jag var klar med själva Bamse så gjorde jag lite saker runt om för att fylla ut ramen som man skulle göra runt teckningen.

Jag blev ganska nöjd förutom att det blåa smeta ut sig lite i hans ansikte när jag skulle måla med akvarellfärgen.

torsdag 7 november 2013

Jag-Tatuering.

Om jag skulle tatuerat mig så skulle jag vilja ha något som betyder mycket för mig något som alltid kommer finnas i mitt hjärta. ¨

Jag valde ordet Family (familj på svenska) för min familj betyder mycket och jag tror att det är ett motiv jag aldrig skull ångrat, tog även en fjäder med efter som jag tänkte att det skulle vara fint inget speciellt i tanken som gjorde att jag ville ha den bara att jag tycker att det skulle vara fint.

Jag fick min inspiration från nätet jag sökte på family för jag ville ha en viss stil på det inte bara rakt utan mer skrivstil jag kollade runt och hittade en jag tyckte var fin.

Jag började med att söka runt och leta inspiration sedan satte jag i gång och skrev/rita med bly många gånger, sedan blev jag trött på att skriva och välja mellan alla jag gjort så jag valde en av dom redan gjort.

Jag tycker att resultatet blev lite förstört när jag målade i med svart tusch. Men det liknar det resultatet jag var ute efter och det var ju bra så jag tycker att det blev okej.

tyvärr så blev bilden spegelvänd